επιπλα τραπεζαρια στρογγυλο ορθογωνιο τραπεζι σταυροσ μανεασ

Στρογγυλό ή Ορθογώνιο Τραπέζι για την Τραπεζαρία;

Πρόκειται για ένα ερώτημα που κάνουν στον εαυτό τους όλα τα ζευγάρια πριν προβούν στην αγορά του νέου τους τραπεζιού για την τραπεζαρία.

Η επιλογή του τραπεζιού για την τραπεζαρία έχει να κάνει καταρχάς με το χώρο που έχετε για να το τοποθετήσετε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν ψάχνετε για τραπέζι είναι ότι οι καρέκλες του θα πρέπει να απέχουν από τον τοίχο από 60 εκατοστά και πάνω για να μην παρεμποδίζεται η κίνηση γύρω από την τραπεζαρία όταν κάθεται κάποιος σε αυτές.

Ένας εύκολος τρόπος για να μπορέσετε να υπολογίσετε σωστά την απόσταση είναι να απλώσετε ένα σεντόνι στο πάτωμα διπλωμένο στη διάσταση της τραπεζαρίας που έχετε δει και σας αρέσει. Τοποθετήστε το σεντόνι στο πάτωμα αφήνοντας το περιθώριο των 60 εκατοστών γύρω-γύρω για να έχετε καλύτερη αίσθηση του χώρου που θα πιάσει. Αν τελικά δεν υπάρχει αυτό το περιθώριο των 60 εκατοστών τότε ή θα πρέπει να επιλέξετε ένα μικρότερο ορθογώνιο τραπέζι ή θα πρέπει να καταφύγετε στη λύση του στρογγυλού.

επιπλα τραπεζαρια στρογγυλο ορθογωνιο τραπεζι σταυροσ μανεασ

Με λίγα λόγια, το βασικό κριτήριο για να επιλέξετε σχήμα τραπεζιού είναι ο χώρος που έχετε στο σπίτι σας. Εάν έχετε αρκετό χώρο διαλέξτε ένα ορθογώνιο τραπέζι. Εάν, όμως, ο χώρος σας είναι περιορισμένος τότε ένα στρογγυλό τραπέζι είναι καλύτερη επιλογή.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε στο στρογγυλό τραπέζι είναι να έχει ένα κεντρικό πόδι για να χωράει περισσότερες καρέκλες εάν χρειαστεί. Μην το επιλέξετε σε περίπτωση που θέλετε τραπεζαρία για πολλά άτομα γιατί θα είναι πιο δύσκολη η πρόσβαση στα πιάτα που θα βρίσκονται στο κέντρο του.

πηγη: spirossoulis.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.