επιπλα τραπεζαρια ασπρο μαυρο χρωμα τραπεζι σταυροσ μανεασ

Τραπεζαρία σε άσπρο – μάυρο

Εμπιστευτείτε τον κλασικό συνδυασμό του άσπρου και του μαύρου στον σημαντικό χώρο της τραπεζαρίας και δεν θα απογοητευτείτε.

Διαλέξτε ένα τραπέζι φαγητού από ξύλο βέγκε σε λιτή γραμμή και πλαισιώστε το με καρέκλες ντυμένες με όμορφα ριγέ ασπρόμαυρα καλύμματα. Στην περίπτωση που θέλετε να βάλετε και ένα τρίτο χρώμα, διαλέξτε ένα δροσερό τιρκουάζ ή ένα κομψό ροζ και στο σημείο που ενώνονται τα δύο χρώματα (π.χ. τιρκουάζ με λευκό) τοποθετήστε πχ. ένα μικρό ράφι σε μαύρο χρώμα για να ακουμπήσετε εκεί μερικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Ο φωτισμός δεν είναι ουδέτερο στοιχείο σε αυτήν την περίπτωση, γιατί θέλουμε να διατηρεί την ισορροπία και να αναδεικνύει την αντίθεσή τους. Δώστε προσοχή όχι μόνο στη λάμπα που θα επιλέξετε αλλά και στο ίδιο το φωτιστικό επιλέγοντας ένα, για παράδειγμα, με δύο καπέλα σε μαύρο χρώμα, ενδιαφέροντα σχήματα και νίκελ ματ ή γυαλιστερό σκελετό.

 επιπλα τραπεζαρια ασπρο μαυρο χρωμα τραπεζι σταυροσ μανεασ

Οι πιο εκκεντρικοί από εσάς θα υιοθετήσετε αυτή τη διχρωμία ακόμη και στους τοίχους − όχι μόνο στα έπιπλα. Βάψτε κατά προσέγγιση το 1/3 της επιφάνειας κάθε τοίχου με μαύρο χρώμα και το υπόλοιπο, μέχρι το ταβάνι, με λευκό. Το σκούρο γκρι είναι μια εναλλακτική, αν το μαύρο σας φαίνεται υπερβολικό.

πηγη: spirossoulis.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.